DATA TË RËNDËSISHME

Këtu i gjeni afatet e rëndësishme gjatë kohës verore dhe fillimit të Vitit të Ri Shkollor 2016/2017. Administrata Deri me 22.07.2016 Administrata punon sipas orarit 9:00 -14:00 Nga 22.07 deri 25.08.2016

Lajmet

db
18.07.2016 - 6:06 PM DATA TË RËNDËSISHME
IMG_3076
15.07.2016 - 7:51 PM SHËTITJA E STAFIT NË VALBONË
IMG_2967
01.07.2016 - 1:28 PM TRAJNIMI I STAFIT
IMG_2843
30.06.2016 - 1:20 PM TRAJNIMI I STAFIT
QENDRA DON BOSKO
30.06.2016 - 1:19 PM NJOFTIM PËR MATURANTËT
29 qershor
29.06.2016 - 10:43 AM TRAJNIMET PROFESIONALE
IMG_2726

Ngjarjet

06 Shtator
02 Shtator
01 Shtator
30 Gusht
PROVIME DON BOSKO
29 Gusht
PROVIME DON BOSKO
25 Gusht
STAFI I DON BOSKOS Don Bosko
22 Korrik
ADMINISTRATA DON BOSKO