PIZZA DAY

Sot më 04 Maj 2016, për nxënësit e klasës së 6-të u organizua një aktivitet i cili ju pëlqeu shumë. Ishte përgatitja dhe pjekja e Pizzave aktiviteti i pasdites për klasën e 6-të ku nxënësit mës

Lajmet

IMG_7485
04.05.2016 - 2:06 PM PIZZA DAY
IMG_7232
29.04.2016 - 3:23 PM DITA E SHKENCËS
IMG_6886
27.04.2016 - 3:28 PM DITA E SHKENCËS
IMG_6794
26.04.2016 - 3:40 PM DITA E SHKENCËS
Untitled-1
20.04.2016 - 8:55 AM NJOFTIM
IMG_0793
14.04.2016 - 3:04 PM SHËTITJE KULTURORE NË ITALI
shkenca-publish
30.03.2016 - 10:36 AM DITA E SHKENCËS

Ngjarjet

04 Qershor
SHËTITJE PËR KLASËT E 10-ta REPUBLIKËN E KOSOVËS
20 Maj
MBRËMJA E MATURËS PRISHTINË
09 Maj
DITA E EVROPËS REPUBLIKËN E KOSOVËS
06 Maj
SHËTITJE SHQIPËRI
29 Prill
DITA E SHKENCËS DON BOSKO
28 Prill
TAKIM ME PRIND DON BOSKO