DITA E SHKENCËS

Sot më 29 Prill 2016 u mbajt DITA E SHKENCËS ku u bë prezantimi dhe mbrojtja publike e projekteve shkencore pjesëmarrëse në garë. Projektet fituese janë: Vendi i parë “KKI CONTROLLER” ̵

Lajmet

IMG_7232
29.04.2016 - 3:23 PM DITA E SHKENCËS
IMG_6886
27.04.2016 - 3:28 PM DITA E SHKENCËS
IMG_6794
26.04.2016 - 3:40 PM DITA E SHKENCËS
Untitled-1
20.04.2016 - 8:55 AM NJOFTIM
IMG_0793
14.04.2016 - 3:04 PM SHËTITJE KULTURORE NË ITALI
shkenca-publish
30.03.2016 - 10:36 AM DITA E SHKENCËS
Gëzuar-Pashkët
26.03.2016 - 7:59 PM Gëzuar Pashkët

Ngjarjet

04 Qershor
SHËTITJE PËR KLASËT E 10-ta REPUBLIKËN E KOSOVËS
20 Maj
MBRËMJA E MATURËS PRISHTINË
09 Maj
DITA E EVROPËS REPUBLIKËN E KOSOVËS
06 Maj
SHËTITJE SHQIPËRI
29 Prill
DITA E SHKENCËS DON BOSKO
28 Prill
TAKIM ME PRIND DON BOSKO