PRAKTIKË NJËDITORE NE “BONEVET”

Sot nxënësit e klasave te XI të drejtimit Informatikë dhe Telekomunikacion, nën mbikëqyrjen e profesoreshës Jozefina Dodaj, patën një praktikë njëditore në fondancionin “Bonevet” në Prishtinë.

Ngjarjet

08 Qershor
06 Qershor
SEMIMATURA DON BOSKO
05 Qershor
SFILATA E MODËS SHESHI "ZAHIR PAJAZITI"
01 Qershor
FESTA E FËMIJËVE DON BOSKO
29 Maj
TESTI I MATURËS DON BOSKO
25 Maj