TAKIMI ME KLASAT E 1-RA DHE TË 2-TA

Sot u mbajt takimi me klasat e 1-ra dhe të 2-ta të SH.F.M.U. “Don Bosko” – Prishtinë. Fatosat e vegjël të shoqëruar nga prindërit në këtë ditë të rëndësishme, na sollën buzëqes

Ngjarjet

07 Shtator
04 Shtator