27 NËNTOR 2015, DITË PUSHIMI

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), njofton se dita e premte (27 nëntor 2015) do të jetë ditë pushimi për nderë të festës së 28 Nëntorit, ndërsa dita e hënë (30 nëntor 2015)

Lajmet

flamuri
25.11.2015 - 1:39 PM 27 NËNTOR 2015, DITË PUSHIMI
12282904_10206907869929178_1482940586_n
IMG_8614-680x323
17.11.2015 - 7:58 PM PENTATHLONI MODERN
expreeesss
IMG_8475

Ngjarjet

12 Dhjetor
SHËTITJE NJËDITORE BREZOVICË
10 Dhjetor
09 Dhjetor
08 Dhjetor
07 Dhjetor