SEMINARI DYDITOR I MËSIMDHËNËSVE

Seminari i mësimdhënësve të shkollave SDB dhe FMA në Shqipëri dhe Kosovë Për të dytin vit radhazi, më 21 dhe 22 tetor, u mbajt Seminari për mësimdhënësit e shkollave saleziane në Shqipëri dhe Ko

Lajmet

img_4949
img_4308
19.10.2016 - 7:39 PM TURNIRI NË FUTBOLL TË VOGËL
aviary-photo_131213712452328126
19.10.2016 - 7:22 PM TRAJNIM DYDITOR I STAFIT
ohrid
19.10.2016 - 4:20 PM SHËTITJE KULTURORE E STAFIT

Ngjarjet

26 Tetor
21 Tetor