+381(0)38/603/169 info@donbosko-kosova.com

Turniri i futbollit të vogël

Shkolla e Mesme “Don Bosko”

Turniri i futbollit të vogël u mbajt në Qendrën Sportive “Don Bosko” në Prishtinë.
Pjesëmarrës ishin nxënësit e shkollës së mesme “Don Bosko” …

Festivali Italian - Prishtinë 2014

Java e Festivalit Italian në Kosovë,
1-7 Dhjetor 2014

Login

Prindër të dashur, tanimë përmes çasjes në databazë të nxënësve në platformën online, ju mund të shihni në çdo kohë pasqyrën e notave, mungesave dhe vërejtjeve për fëmijën tuaj.

Takimi me prindër

Takimi me prindërit e klasës së 10-të mbahet me datën…

Turniri i basketbollit

Me shumë befasi ishte edhe turniri i basketbollit  këtë vit.

Inaugurimi i Qendrës Sportive

Rektori Madhor Don Angel Fernandez Artime, bëri prerjen e shiritit për inaugurimin e Qendrës Sportive “Don Bosko”
P

Orët plotësuese

Nxënësit të cilët kanë vështirësi në mësim, ne përkujdesemi për ta duke angazhuar profesorët në orë plotësuese sipas nevojave të nxënësve…

Dita e shkencës

Tash tre vite është bërë tradicionale në “Don Bosko” – Prishtinë organizimi i Ditës së Shkencës…

DON BOSKO NË KOSOVË

SHETITJET ME NXËNËS

Shëtitja  në Itali

Shetitja në Shqipëri

Shetitja në Kosovë

Sistemi Parandalues i Don Boskos

R

Arsye

Besim

Dashamirësi

Ec, shko përpara me Don Boskon!

Like us!

NJOFTIM

Kërkojmë ndjesë për përmbajtje të pjesërishme apo mungesë eventuale të informatave.

Jemi në përpunim e sipër të web-faqes.

Ju faleminderit për mirëkuptim.

Days

:

Hours

:

Minutes

:

Seconds