+381(0)38/603/169 info@donbosko-kosova.com

DITA E SHKENCËS

Posteri_Shkenca_2015

Broshura_Shkenca_2015

SHKARKO BROSHURËN

SHKARKO BROSHURËN

Broshura_Shkenca_2015 2

Me 31.01.2015 FESTA E SHËN GJON BOSKOS –PRISHTINË

Të nderuar mysafirë, të dashur nxënës të shkollës fillore dhe të mesme të ulët, nxënës të gjimnazit të përgjithshëm dhe të liceut, kandidatë të trajnimeve profesionale, juve prindërit e nxënsëve tanë si dhe shumë të respektuar stafi Don i Boskos, në emrin tim si drejtor i Qendrës “Don Bosko” së bashku me zv. Drejtorin Don Tomë Mihaj dhe përgjegjësin e shkollës fillore dhe të mesme të ulët don Pavlin Zefi si dhe këshillin menaxhues, dëshiroj që me rastin e festës së Don Boskos e cila është për ne dita e shkollës, është një privlilegj dhe kënaqesi e veçantë t`ju përshëndes dhe t`ju uroj mirëseardhjen tuaj në këtë palestër të mrekullueshme të Qendrës “Don Bosko”.

KLIKO PËR TË LEXUAR MË SHUMË…

MUAJI I DON BOSKOS

Manifesti DON BOSKO 2015

KONKURS PËR ESE

Eseu

TRYEZË E RRUMBULLAKËT

Tryeza e Rrumbullakt

TURNIR NË FUTBOLL TË VOGËL

Turniri

Login

Prindër të dashur, tanimë përmes çasjes në databazë të nxënësve në platformën online, ju mund të shihni në çdo kohë pasqyrën e notave, mungesave dhe vërejtjeve për fëmijën tuaj.

Tryezë e Rrumbullakët

Tema: Brezi 3.0 Ndikimi i Teknologjisë Informative te Adoleshentët

Turniri i basketbollit

Me shumë befasi ishte edhe turniri i basketbollit  këtë vit.

Inaugurimi i Qendrës Sportive

Rektori Madhor Don Angel Fernandez Artime, bëri prerjen e shiritit për inaugurimin e Qendrës Sportive “Don Bosko”
P

Orët plotësuese

Nxënësit të cilët kanë vështirësi në mësim, ne përkujdesemi për ta duke angazhuar profesorët në orë plotësuese sipas nevojave të nxënësve…

Dita e shkencës

Tash tre vite është bërë tradicionale në “Don Bosko” – Prishtinë organizimi i Ditës së Shkencës…

DON BOSKO NË KOSOVË

SHETITJET ME NXËNËS

Shëtitja  në Itali

Shetitja në Shqipëri

Shetitja në Kosovë

Sistemi Parandalues i Don Boskos

R

Arsye

Besim

Dashamirësi

Ec, shko përpara me Don Boskon!

Like us!

NJOFTIM

Kërkojmë ndjesë për përmbajtje të pjesërishme apo mungesë eventuale të informatave.

Jemi në përpunim e sipër të web-faqes.

Ju faleminderit për mirëkuptim.