GURTHEMELI I SHKOLLËS FILLORE

Me datë 17.04.2015 u bë vendosja e gurthemelit të parë në Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët “Don Bosko” – Prishtinë

Lajmet

IMG_3742
23.04.2015 - 8:08 AM GURTHEMELI I SHKOLLËS FILLORE
QENDRA DON BOSKO
23.03.2015 - 8:00 AM KA FILLUAR REGJISTRIMI
IMG_2859
23.03.2015 - 7:17 AM Vrojtimi i Eklipsit
IMG_1226
06.03.2015 - 7:25 AM DITA E SHKENCËS

Ngjarjet

01 May
30 April
DITA E SHKENCËS at DON BOSKO

Kërko  Kërko

Shih më shumë rezultate

shkolla

IMG_3742
23.04.2015 - 8:08 AM GURTHEMELI I SHKOLLËS FILLORE