GURTHEMELI I SHKOLLËS FILLORE

Me datë 17.04.2015 u bë vendosja e gurthemelit të parë në Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët “Don Bosko” – Prishtinë

Lajmet

04.05.2015 - 8:53 AM DITA E SHKENCËS
IMG_3742
23.04.2015 - 8:08 AM GURTHEMELI I SHKOLLËS FILLORE
QENDRA DON BOSKO
23.03.2015 - 8:00 AM KA FILLUAR REGJISTRIMI

Ngjarjet

01 May
30 April
DITA E SHKENCËS at DON BOSKO

Kërko  Kërko

Shih më shumë rezultate

shkolla

04.05.2015 - 8:53 AM DITA E SHKENCËS