Me rastin e 11 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, drejtori i QSE “Don Bosko” në Prishtinë, Bashkësia Saleziane dhe i gjithë stafi i Qendrës urojnë të gjithë nxënësit, ish nxënësit, prindërit dhe të gjithë shqiptarët kudo që ndodhën!

Këtë përvjetor e madhështon edhe formimi i Ushtrisë së Kosovës, andaj, urojmë që kjo ushtri të zhvillohet dhe përkrah aleatëve tanë të jetë institucioni i cili ofron paqe në vendin tonë dhe më gjerë!

Zoti e bekoftë Kosovën dhe popullin e saj!

Me respekt
Don Izidor Lukic – drejtor i QSE “Don Bosko” në Prishtinë


Kategoria Lajmet