Prindër të dashur,

ju njoftojmë se takimet me prindër do të mbahen sipas orarit në vijim.

Të martën me 31 tetor 2017 në ora 17:00, mbahet takimi me prindër të klasave të X-ta.

Të enjten me 02 nëntor 2017 në ora 17:00,  mbahet takimi me prindër të klasave të XI-ta dhe XII-ta.

Të premten me 03 nëntor 2017 në ora 17:00, mbahet takimi me prindër të Shkollës Fillore dhe të Mesme të Ulët.

Luten prindërit që të marrin pjesë në këto takime në mënyrë që kontributi ynë i përbashkët tu ndihmojë fëmijëve tuaj dhe nxënësve tanë.

 


Kategoria Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla e Mesme e Ulët , Shkolla Fillore