Me rastin e 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, drejtori i QSE “Don Bosko” në Prishtinë Don Izidor Lukic dhe i gjithë stafi i Qendrës urojnë të gjithë nxënësit, ish nxënësit, prindërit dhe të shqiptarët kudo që ndodhën!

Urojmë qe në këtë vend të jetohet paqja, dhe liria e vërtetë!

Zoti e bekoftë Kosovën dhe popullin e saj!

Me respekt
Don Izidor Lukic – drejtor i QSE “Don Bosko” në Prishtinë


Kategoria Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë