QSE “Don Bosko” në Prishtinë dhe Bashkësia Saleziane, të gjithë stafit, nxënësve, ish nxënësve, prindërve dhe miqve të “Don Boskos” përzemërsisht jua uron festën e Fitër Bajramit.

Urojmë që paqja, bekimi, shëndeti dhe dashuria të mbizotërojë në familjet tuaja.

Me respekt
Drejtori i QSE “Don Bosko” – Prishtinë
Don Izidor Lukic


Kategoria Lajmet