Sot në qendrën tonë u bë prezantimi i garës “Hack Day Kosova 2017”, garë kjo e cila organizohet nga Universiteti për Biznes dhe Teknologji (UBT).

Qëllimi i kësaj gare është gjetja e mundësive për mbrojtjen nga sulmet kibernetike. Kjo mbrojte behet jo vetëm duket gjetur mundësi mbrojtjeje por njëkohësisht edhe duke sulmuar pajisje të ndryshme të rrjetave kompjuterike.

Interesimi i nxënësve tanë ishte i madh për këtë garë por edhe dëshira e tyre për të marrë pjesë gjithashtu.

QSE “Don Bosko”, të gjithë garuesve ju uron suksese!


Category: Lajmet , Liceu Elektroteknik , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 03/10/2017