Aktivitetet- në kuadër të aktiviteteve jashtë kurrikulare hynë:

Aktivitetet Kulturore: aktrim, vallëzim, vizatim, kitarë, piano, gjuhë Angleze, gjuhë Italiane.
Aktivitetet Sportive: futboll, basketboll, handboll, ping pong, lojra të organizuara.

Ne mbajmë aktivitete me plan dhe program të caktuar, duke përfshirë dhe organizimin e piknikëve, vizitave dhe ekskursionet njëditore: në natyrë, në bibloteka, në muze, në teatër, në institucionet shtetërore (polici, zjarrëfikësa, etj), në fabrika ushqimore (fabrika e qumështit, ujit, etj), vizita kulturore nëpër kosovë (vizita në vende të rëndësishme historike);

Organizohen aktivitete festive dhe kulturore si festat e fundvitit, festa e shkollës Don Boskos, festa e Pavarësisë së Kosovës, festa e 7 Marsit etj.