KËSHILLI MENAXHUES

Dominik Skender Qerimi – Drejtor

Tomë Mihaj – Zv. Drejtor

Bekim Hasanaj – Koordinator i financave dhe administratës

Pavlin Zefi – Përgjegjës i SH.F.M.U

Gëzim Isufi – Menaxher didaktik

 

DEPARTAMENTI I FINANCAVE DHE ADMINISTRATA

Gëzim Hyseni

Leonora Sedaj 

Pllumbesha Marniku 

Andrea Lekaj