no comments

NJOFTIM – PROVIMI I MATURËS SHTETËRORE PËR NXËNËSIT QË JANË REGJISTRUAR JASHTË VENDIT

Të dashur maturantë, bazuar në vendimin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) për ta organizuar Testin e Maturës për nxënësit që janë regjistruar jashtë vendit, sjellim këtë njoftim:  ...
no comments

NJOFTIM NGA MASH PËR SHTYERJEN E TESTIT TË ARRITSHMËRISË DHE TESTIT TË MATURËS

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka marrë vendim që të shtyhet data e mbajtjes së Testit të Arritshmërisë dhe Testit të Maturës Shtetërore. Këtë vendim, ministri Likaj e ka marrë në k...
no comments

NJOFTIM

Njoftohen prindërit e fëmijëve që kanë aplikuar për regjistrim në Klasën e Parë të vitit shkollor 2020-2021 (60 aplikuesit e parë),  se për shkak të situatës së Pandemisë, finalizimi i Regjist...
no comments

INFORMATA PËR MATURANTËT RRETH PROVIMIN E MATURËS SHTETËRORE 2020

Provimi i Maturës Shtetërore është vlerësim i arritjeve, njohurive, shkathtësive dhe aftësive të nxënësve, të cilat nxënësit i kanë fituar gjatë arsimimit të tyre parauniversitar në përputhje ...
no comments

TË DASHUR FËMIJË, GËZUAR 1 QERSHORIN!

E fillojmë këtë muaj me shpresën se të gjithë fëmijët anë e mbanë botës janë mirë pas gjendjës së shkaktuar nga pandemia e fundit. Por gjithashtu, këtë muaj e fillojmë me urimet me të mira p...