Navigation
no comments

PREZANTIM I CYBER SECURITY NGA UNIVERSITETI AMERIKAN DHE RIT

Gjatë ditës së sotme shkollën tonë e vizituan disa profesor të Universitetit Amerikan në Kosovë (AUK) dhe RIT. Qëllimi i vizitës së tyre ishte një prezantim në fushën e Teknologjisë Informative r...
no comments

VIZITË E GJENERALIT TË KFOR-IT NË QSE “DON BOSKO” NË PRISHTINË

Me rastin e festës së pavarësisë së Republikës se Kosovës, Qendrën tonë e vizitoi Gjenerali i KFOR-it në Kosovë Major General Giovanni Fungo. Qendra Sociale-edukative”Don Bosko” në Prish...
no comments

REAGIM NDAJ SHPIFJES SË PUBLIKUAR NË DISA PORTALE

Reagim ndaj shpifjes së publikuar në disa portale Qendra Social-Edukative “Don Bosko”, reagon me forcë për shpifje, të shoqëruara me foto, në disa portale, ku tentohet të njolloset figura e Drejtori...
no comments

VIZITË PËR PUNË PRAKTIKE NGA SHML “ARKITEKT SINANI” NGA MITROVICA

Gjatë ditës së djeshme për vizitë në shkollën tonë ishte Shkolla e Mesme e Lartë “Arkitekt  Sinani” nga Mitrovica. Vizita e djeshme kishte karakter bashkëpunimi mes shkollave si dhe zhvil...
no comments

KONCERT PËR TË RINJTË

Java e “DON BOSKOS” u përmbyll me koncertin për të rinjtë. Koncert ky i cili u mbajt ditën e shtunë me datë 4 shkurt 2017. Ishte ky një moment  mirë takimi për nxënësit e shkollës son...