no comments

SHËTITJA E STAFIT NË VALBONË

Për të përmbyllur një vit shkollor dinamik dhe të pasur, stafi i Qendrës Social-Edukative “Don Bosko” bëri një shëtitje në Valbonë. Vizita në Alpeve të Shqipërisë që një moment i volitshëm...
no comments

TRAJNIMI I STAFIT

Sot më 1 korrik 2016 u mbajt edhe dita e dytë dhe përmbyllëse e trajnimit dy ditor të stafit të QSE “Don Bosko” – Prishtinë. Trajnimi u mbajt nga Don Fabio Bellino, delegat i Inspekto...
no comments

TRAJNIMI I STAFIT

Sot më 30 qershor 2016 filloi trajnimi formues dy ditor i stafit të QSE “Don Bosko” – Prishtinë nga Don Fabio Bellino, delegat i Inspektorisë për Baritoren Rinore. [masterslider id=̶...
no comments

NJOFTIM PËR MATURANTËT

Njoftojmë të gjithë maturantët se Diplomën dhe Certifikatat mund t’i marrin në Qendrën “Don Bosko” – Prishtinë nga data 07 korrik 2016....
no comments

TRAJNIMET PROFESIONALE

Njoftojmë të gjithë të interesuarit se Qendra “Don Bosko” fillon regjistrimin e grupeve të reja të trajnimeve nga 01.07.2016, të cilat do të fillojne në Shtator 2016. Trajnimet janë të Akredituar...