no comments

VIZITA E KOMANDANTIT TË KFOR-it

Sot me datë 07.10.2015 Qendrën “Don Bosko” në Prishtinë e vizitoi Komandanti i KFOR-it Major General Guglielmo Luigi MIGLIETTA. Me këtë rast  Komandanti u takua me nxënësit dhe stafin e Q....
no comments

ARTI FIGURATIV

Në kuadër të aktiviteteve shkollore që zhvillohen në Gjimnazin &  Liceun Elektroteknik “Don Bosko”, edhe Arti Figurativ zë një vend të veqantë, ku këtë herë do të ndajmë me ju dis...
no comments

KONKURS

Qendra për Formim Profesional “Don Bosko” – Prishtinë shpall konkurs për pranimin e agjentëve të shitjes. Detyrat dhe përgjegjësitë e pozitës në fjalë: -Planifikon dhe realizon vizita të r...
no comments

NJOFTIM

Njoftojmë të gjithë të interesuarit se Qendra “Don Bosko”-Prishtinë ofron super ofertën për trajnime dhe çertifikim në këto trajnime: Edukatore, Përpunim i Ushqimit, Instalime Elektrike, ...
no comments

FILLOI MËSIMI PËR VITIN 2015/16

Sot me datë 07 Shtator 2015, filloi viti i ri shkollor në Shkollën “Don Bosko” – Prishtinë. Këtë vit tek nxënësit  vërehet një entuziazëm dhe energji pozitive, që urojmë të i ...