no comments

TAKIMI ME PRINDËR TË SHFMU

Sot u mbajt takimi me prindër të Shkollës Fillore dhe të Mesme të Ulët. Ky takim kishte për qëllim njoftimin e prindërve për notat, mungesat dhe sjelljet e fëmijëve të tyre. Fillimisht takimin e ha...
no comments

EDHE NJË FITORE E LEHTË E KB DON BOSKO KUNDËR KB VITIA

Sot klubi ynë luajti ndeshjen e radhës në kuadër të IP Ligës së Dytë të Kosovës kundër KB Vitia të cilën e fitoi me lehtësi. KB Vitia 69 : 76 KB Don Bosko Edhe pse loja u luajt në një orar të p...
no comments

DATA TË RËNDËSISHME

Prindër të dashur, Në linkun më poshtë i gjeni datat me rendësi për periudhën kohore 26 mars 2018 deri 10 prill 2018. Më datë 26 mars 2018 ora 17:00 bëhet komunikimi i suksesit për Shkollën Fillore...
no comments

DITA BOTËRORE E SHËNDETIT ORAL U SHËNUA EDHE NË QSE DON BOSKO

Sot ishte dita botërore e shëndetit oral. Kjo ditë u shënua edhe në Qendrën tonë. Me rastin e kësaj ditë, Qendra jonë kishte organizuar një ligjëratë vetëdijësuese mbi shëndetin oral për nxën...
no comments

VIZITË E NXËNËSVE TANË NË KOMPANINË 3CIS

Sot nxënësit e klasës 12/F të drejtimin të telekomunikacionit vizituan kompaninë 3CIS. Ishte kjo një vizitë jashtëzakonisht e frytshme për nxënësit tanë që të njihen më teknologjitë më të rej...