Navigation
no comments

NJOFTIM PËR TAKIM ME PRINDËR TË KLASAVE TË 1-RA DHE 10-TA

Prindër të dashur, ju njoftojmë se takimet me prindër të klasave të 1-ra dhe të 10-ta do të mbahen si më poshtë: Të mërkurën, më datë 30 tetor 2019, në orën 17:00, mbahet takimi me prindër pë...
no comments

NJOFTIM PËR PRINDËR

Të dashur prindër, Ju informojmë se stafi i QSE “Don Bosko” në Prishtinë, të premtën, datë 25/10/2019, do të udhëtojë drejt Tiranës për seminarin dyditor, në të cilin do të marrin pjesë edh...
no comments

QENDRËN TONË E VIZITUAN 32 DREJTOR TË QENDRAVE “DON BOSKO” TË ZONËS SË MESDHEUT

Gjatë ditës së enjtë dhe të premtë, Shkollën tonë e vizitoi një delegacion i përberë prej 32 Drejtorësh të shkollave “Don Bosko” të Inspektorisë së Mesdheut, i udhëhequr nga Inspektori Don ...
no comments

FILLOI OLIMPIADA E TURNIRËVE

Gjatë kësaj jave dhe asaj qe po e lemë pas, në Shkollën tonë po zhvillohet olimpiada e turnirëve. Kjo olimpiadë, përfshinë disa degë siç janë: futboll, basketboll, hanndboll, volejboll dhe shah. Fi...
no comments

PUSHO NË PAQE NXËNËSI YNË, ARDIT REXHA!

Me dhimbje në zemër e me lot në sy, sot, morëm lajmin për ndarjen e parakohshme nga jeta të ish nxënësit tonë, Ardit Rexha! Arditi gjatë 3 viteve që kaloi në Shkollën tonë, do të mbahet mend si n...