Prindër të dashur,

ju njoftojmë se takimet me prindër të nxënësve të ciklit fillor, shkollës së mesme të ulët si dhe shkollës së mesme të lartë do të mbahen si më poshtë:

Të martën, më datë 05 nëntor 2019, në orën 17:00, mbahet takimi me prindër për klasët e dyta, të treta, të katërta dhe të pesta.
Të merkurën,  me datë 06 nëntor 2019, në orën 17:00, mbahet takimi me prindër për klasët e gjashta, të shtata, të teta dhe të nënta.
Të hënën,  me datë 11 nëntor 2019, në orën 17:00, mbahet takimi me prindër për klasët e 11 dhe 12.

Takimi ka për qëllim diskutimin për mbarëvajtjen e procesit edukativo-arsimor për këtë periudhë kohore të vitit shkollor 2019/20.

Lusim prindërit që të marrin pjesë në këto takime!

________________________________
Me respekt
Drejtori i QSE “Don Bosko” – Prishtinë
Don Dominik Skender Qerimi

 


Category: Lajmet

Publikuar më: 01/11/2019