no comments

TRAJNIMET PROFESIONALE

Njoftojmë të gjithë të interesuarit se Qendra “Don Bosko” fillon regjistrimin e grupeve të reja të trajnimeve nga 01.07.2016, të cilat do të fillojne në Shtator 2016. Trajnimet janë të Akredituar...
no comments

GAZETARIA, KOMUNIKIMI DHE FOTOGRAFIA

Më 21 qershor 2016 u mbajt dita e dytë e Kampit Veror 2016 në QSE “Don Bosko” – Prishtinë, aktivitet ky i cili këtë vit mbështetet nga Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit, Departmenti i Rini...
no comments

KOMENTIMI I SPORTIT

Më 20 qershor 2016 filloi Kampi Veror 2016 në QSE “Don Bosko” – Prishtinë, aktivitet ky i cili këtë vit mbështetet nga Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit, Departmenti i rinisë, S...
no comments

KONKURS

            Qendra Social-Edukative «Don Bosko» Shkolla Fillore dhe e Mesme e Ulët SHPALL KONKURS Për plotësimin e vendit të lirë kërkojmë mësimdhënës/e klasore me orar...
no comments

LOJËRAT VERORE 2016

LOJËRAT VERORE 2016 organizohen nga Oratori “Don Bosko” – Prishtinë. Pjesëmarrës në “Lojëra Verore” mund të jenë fëmijët prej moshës 6 deri 15 vjeç. Aktivitetet që p�...