Për të përmbyllur një vit shkollor dinamik dhe të pasur, stafi i Qendrës Social-Edukative “Don Bosko” bëri një shëtitje në Valbonë. Vizita në Alpeve të Shqipërisë që një moment i volitshëm për të shijuar bukuritë që stolisin tokën e shqiponjave. Klima familjare dhe miqësia karakterizoi çastet që kaluam së bashku.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 15/07/2016