no comments

 SEMINARI DYDITOR PËR FORMIMIN E PROFESORËVE

Nën organizimin e QSE “Don Bosko” në Tiranë, me datat 26 dhe 27 tetor 2019, u mbajt seminari salezian i titulluar “Mësues në klasë, vëllezër në oborr”, që kishte për qëllim ndërgjegjësimin...
no comments

KLASA 12-D FITUES TË TURNIRIT NË FUTBOLL TË VOGËL

Në mesin e shumë brohoritjeve të nxënësve tifozë të QSE “Don Bosko”, sot, u zhvillua finalja në futboll të vogël në mes të klasës 12-D dhe 11-D. Ishte kjo një lojë e cila me plot kuptimin e f...
no comments

NJOFTIM PËR TAKIM ME PRINDËR TË KLASAVE TË 1-RA DHE 10-TA

Prindër të dashur, ju njoftojmë se takimet me prindër të klasave të 1-ra dhe të 10-ta do të mbahen si më poshtë: Të mërkurën, më datë 30 tetor 2019, në orën 17:00, mbahet takimi me prindër pë...
no comments

NJOFTIM PËR PRINDËR

Të dashur prindër, Ju informojmë se stafi i QSE “Don Bosko” në Prishtinë, të premtën, datë 25/10/2019, do të udhëtojë drejt Tiranës për seminarin dyditor, në të cilin do të marrin pjesë edh...
no comments

QENDRËN TONË E VIZITUAN 32 DREJTOR TË QENDRAVE “DON BOSKO” TË ZONËS SË MESDHEUT

Gjatë ditës së enjtë dhe të premtë, Shkollën tonë e vizitoi një delegacion i përberë prej 32 Drejtorësh të shkollave “Don Bosko” të Inspektorisë së Mesdheut, i udhëhequr nga Inspektori Don ...