Navigation
no comments

TURNIRI NË FUTBOLL, BASKETBOLL DHE VOLEJBOLL PËR SHFMU

Duke vazhduar aktivitetet e Javës së Don Boskos, sot u mbajt turniri në futboll, basketboll dhe volejboll për femra. Pjesëmarrëse në këtë turnir ishin SHFMU “Don Bosko” në Prishtinë dhe SHFMU “...
no comments

TURNIRI NË BASKETBOLL PËR MESHKUJ

Në vargun e aktiviteteve që po zhvillohen në kuadër të Javës së Don Boskos, sot filloi turniri në basketboll për meshkuj. Pjesëmarrëse në këtë turnir janë disa nga shkollat e mesme të larta të ...
no comments

TURNIRI NË FUTBOLL TË VOGËL – FINALJA

Sot u zhvillua finalja e turnirit i cili po organizohet për nderë të Javës së Don Boskos. Në finale u takuan SHML “Mehmet Akif” & SHML “28 Nëntori”. Loja u ishte shumë fer dhe korrekte, ku t...
no comments

TURNIRI NË FUTBOLL TË VOGËL – GJYSËMFINALJA

Në vazhdën e aktiviteteve të Javës së Don Boskos, dje u zhvilluan dy ndeshjet gjysëmfinalë në futboll të vogël. Në këto ndeshje u takuan: SHML “Don Bosko” në Prishtinë 1 vs 3 SHML “28 Nënto...
no comments

TURNIRI NË FUTBOLL TË VOGËL

Sot filluan aktivitetet të cilat shënojnë javën e Don Boskos. Aktiviteti i parë i cili u zhvillua sot, ishte turniri në futboll të vogël ku pjesëmarrëse janë tetë shkolla të Mesme të Larta të Pri...