Edhe sot kanë vazhduar aktivitetet e Javës së Don Boskos, sot u luajtën lojët çerekfinale në turnirin e volejbollit për femra.

Në këto lojë u takuan:

SHML “28 Nëntori” vs SHML “Gjin Gazulli” 2:1 në sete
SHML “Hoxhë Kadri Prishtina” vs SHML “ASK” 2:0 në sete

Në gjysëmfinale takohen:

SHML “Hoxhë Kadri Prishtina” vs SHML “28 Nëntori” dhe
SHML “Mehmet Akif” vs SHML “Abdyl Frashëri”


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 02/02/2018