Navigation
no comments

ZGJEDHET KRYESIA E RE E NXËNËSVE TË QSE “DON BOSKO” – PRISHTINË

Dje në shkollën tonë u mbajtën zgjedhjet për kryesinë e re të nxënësve të QSE “Don Bosko”, e cila do ta përfaqësojë Qendrën tonë për dy vitet e ardhshme. Pas një votimi të fshehte dhe një...
no comments

SHKODRA MIKPRITËSE E SEMINARISTËVE TË QENDRAVE “DON BOSKO”

Më datat 20 dhe 21 tetor të këtij viti, në organizim të  Qendrës Saleziane të Shkodrës, u mbajt një seminar me titullin  “Kushtet e mësimnxënies”, Në këtë seminar, pos pjesëmarrjes së mës...
no comments

VIZITË E INSPEKTORIT DON ANGELO SANTORSOLA

Sot në Qendrën tonë, për vizitë njëditore, po qëndron Inspektori për Provincën e Jugut të Italisë, për Shqipërinë, Kosovën dhe Zyrihun, i shoqëruar nga Don Mimmo Madonna, Delegat Inspektorial p...
no comments

NJOFTIM PËR PRINDËR

Të dashur prindër, Me qëllim të ngritjes profesionale, të premten me datë 20 tetor 2017, i tërë stafi i QSE “Don Bosko” në Prishtinë do të udhëtojë për trajnim dyditor në Shkodër. Për kët...
no comments

SHËTITJA E NXËNËSVE TË SHKOLLËS FILLORE NË GËRMI

Në respekt të planit mësimor, dhe duke dashur të shfrytëzojmë motin e mirë të këtyre ditëve të Tetorit, shkolla  jonë fillore ka organizuar shëtitjet-piknik në parkun e Gërmisë për të gjithë...