no comments

FESTA E FLAMURIT

Me datë 30.11.2015 u mbajt Festa e Flamurit  në SH.F.M.U “Don Bosko” – Prishtinë, ku nxënësit e klasëve të para dhe të dyta, gjashta dhe të shtata shfaqën një program artistiko-ku...
no comments

27 NËNTOR 2015, DITË PUSHIMI

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), njofton se dita e premte (27 nëntor 2015) do të jetë ditë pushimi për nderë të festës së 28 Nëntorit, ndërsa dita e hënë (30 nëntor 2015) ...
no comments

VIZITA E KLASAVE TË 2-ta NË RTK

Sot më datë 20 Nëntor 2015, në kuadër të aktiviteteve jashtëkurrikulare të Shkollës Fillore “Don Bosko” – Prishtinë, u organizua vizita në Radio Televizionin e Kosovës (RTK) për n...
no comments

PENTATHLONI MODERN

Komiteti Olimpik i Kosovës dhe Federata e Pentathlonit të Kosovës organizuan për vitin e 3-të me radhë garën në Pentathlonin Modern në mes shkollave të mesme të Komunës së Prishtinës, garë që u ...
no comments

VIZITA NË GAZETËN “EXPRESS”

Me datë 12 Nëntor 2015, Shkolla e Mesme e Ulët “Don Bosko” – Prishtinë vizitoi redaksinë e Gazetës “Express” ku u njoftuan nga afër me punën që bëhet aty. Më poshtë mun...