Sot u realizua shëtitja njëditore e nxënësve të Gjimnazit dhe Liceut Elektroteknik “Don Bosko” – Prishtinë në Brezovicë.


Category: Gjimnazi i Përgjithshëm , Liceu Elektroteknik , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 18/12/2015