no comments

Gëzuar Pashkët

Bashkësia Saleziane dhe Stafi i Qendrës “Don Bosko” ju uron Gëzuar Pashkët të gjithë besimtarëve të krishterë. Ringjallja e Jezusit qoftë shpresë ringjalljeje e jete për të gjithë, dhu...
no comments

ARTI FIGURATIV

Arti figurativ është pjesë e rëndësishme e shkollës tonë, siq edhe mund të shihni edhe nga punimet. Në kuadër të aktiviteteve shkollore që zhvillohen në Gjimnazin &  Liceun Elektroteknik “Do...
no comments

KALOI NË AMSHIM NXËNËSJA JONË

Sot, me 18 Mars 2016, morëm lajmin e hidhur, që nxënësja jonë Rebeka Rexhepi ndërroi jetë. Ky lajm tronditi çdonjërin nga ne sepse Rebeka njihej me brishtësinë dhe inteligjencën e një vajze të rr...
no comments

MIQËSORE NË BASKETBOLL

Sot më 18 Mars 2016 u luajt ndeshja miqësore e basketbollit në mes nxënësve të Liceut & Gjimnazit “Don Bosko – Prishtinë dhe Oratorit “Don Bosko” – Shkodër, ku nxënës...
no comments

8 MARSI

Data 8 Mars njihet si “Dita e Gruas”, në të gjithë botën. Madje në shtete të ndryshme kjo ditë festohet si festë kombëtare. Kjo ditë shërben jo vetëm për bashkimin e grave pa dallim fe...