Njoftojmë të gjithë të interesuarit se Qendra “Don Bosko”- Prishtinë ofron super ofertën për trajnimet që organizojmë në këtë vit.
Duke filluar nga shkurti organizojmë këto trajnime:
-Përpunim i Ushqimit, 
-Instalime Elektrike, 
-Saldim, 
-Ujësiellës, 
-Ngrohje Qëndrore, 
-Asistent Administrate, 
-IT dhe shumë trajnime të tjera. 
Pas perfundimit të trajnimit, të certifikuarit do të jenë të gatshëm për tregun e punës.
Të gjithë të interesuarit le të paraqiten në Qendrën “Don Bosko” – Prishtinë.
Informacione shtesë mund të merrni edhe në tel. 038 603 169

Category: Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Trajnimet Profesionale

Publikuar më: 20/04/2016