no comments

QSE ‘’DON BOSKO’’ ORGANIZON KURSE NË FUSHËN E ELEKTROTEKNIKËS

QSE “Don Bosko” në Prishtinë, në fushë veprimtarinë e saj ka edhe sektorin e Trajnimeve Profesionale. Sektor ky i cili ofron trajnime profesionale të akredituara nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikime
no comments

VIZITË PËR PUNË PRAKTIKE NGA SHML “ARKITEKT SINANI” NGA MITROVICA

Gjatë ditës së djeshme për vizitë në shkollën tonë ishte Shkolla e Mesme e Lartë “Arkitekt  Sinani” nga Mitrovica. Vizita e djeshme kishte karakter bashkëpunimi mes shkollave si dhe zhvil
no comments

OFERTË PËR TRAJNIMET PROFESIONALE

Kërkesat për kurse që do të organizohen është në rritje, aftësimi dhe profesionalizimi është gjithnjë e më i kërkuar. Kështu që ne kemi ofertat e reja të kurseve nga muaji shtator dhe tetor 2016
no comments

TRAJNIMET PROFESIONALE

Njoftojmë të gjithë të interesuarit se Qendra “Don Bosko” fillon regjistrimin e grupeve të reja të trajnimeve nga 01.07.2016, të cilat do të fillojne në Shtator 2016. Trajnimet janë të Akredituar
no comments

TRAJNIMET PROFESIONALE

TRAJNIMI PËR INSTALUES TË UJËSJELLËSIT DHE NGROHJES QËNDRORE MBAHET NË QENDRËN “DON BOSKO” – PRISHTINË
no comments

TRAJNIMET PROFESIONALE

TRAJNIMI PËR INSTALIME ELEKTRIKE CIVILE DHE INDUSTRIALE MBAHET NË QENDRËN “DON BOSKO” – PRISHTINË
no comments

NJOFTIM

Njoftojmë të gjithë të interesuarit se Qendra “Don Bosko”- Fillon grupet e reja të trajnimeve duke filluar nga 18.05.2016 Trajnimet e Akredituara nga AKK: -Instalime Elektrike, -Saldim, -Ujësiellës,
no comments

TRAJNIMET PROFESIONALE

TRAJNIMI I SALDIMIT MBAHET NË QENDRËN “DON BOSKO” – PRISHTINË
no comments

NJOFTIM

Njoftojmë të gjithë të interesuarit se Qendra “Don Bosko”- Prishtinë ofron super ofertën për trajnimet që organizojmë në këtë vit. Duke filluar nga shkurti organizojmë këto trajnime: -Përpuni
no comments

27 NËNTOR 2015, DITË PUSHIMI

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), njofton se dita e premte (27 nëntor 2015) do të jetë ditë pushimi për nderë të festës së 28 Nëntorit, ndërsa dita e hënë (30 nëntor 2015)