TRAJNIMI PËR INSTALIME ELEKTRIKE CIVILE DHE INDUSTRIALE MBAHET NË QENDRËN “DON BOSKO” – PRISHTINË


Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Trajnimet Profesionale

Publikuar më: 14/06/2016