no comments

FUSHATË SENSIBILIZIMI PËR SIGURINË NË RRUGË

Ndër aktivitetet e shumta të organizuara nga QSE ” Don Bosko”, sot u organizua edhe një takim informues nga policia e trafikut rrugor te Kosovës për nxënësit e klasave të dyta. Policia me nj...
no comments

NJOFTIM PËR PRINDËR

Prindër të dashur, Ju njoftojmë se gjysëmvjetori i parë përfundon me datë 29 dhjetor 2017.  Komunikimi i suksesit të nxënësve për këtë gjysëmvjetor do të bëhet sipas orarit në vijim: Të enjte...
no comments

GËZUAR KRISHTLINDJEN DHE VITIN E RI

«Lavdi Hyjit në më të lartin qiell e paqe mbi tokë njerëzve, që i ka për zemër!» Lk 2,14 Me rastin e Festës së Krishtlindjes dhe të Vitit të Ri, drejtori dhe bashkësia saleziane e Prishtinës, ur...
no comments

EDHE NJË LOJË E BUKUR E KB “DON BOSKO”

Pas një loje dramatike në palestrën e QSE Don Bosko në Prishtinë, ku skuadra e “Don Boskos” udhëhoqi gjatë gjithë takimit deri në minutën e 36 të lojës ku erdhi edhe deri te barazimi, ku skuadra...
no comments

28 NËNTORI U FESTUA EDHE NGA SHKOLLA FILLORE DHE E MESME E ULËT

Festa me e madhe kombëtare u festua edhe nxënësit e Shkollës Fillore dhe të Mesme të Ulët. Ata janë përkujdesur të sjellin një program të larmishëm në të cilin nxënësit tanë përmes aktrimin, ...