no comments

KONCERT

Qendra Social-Edukative “Don Bosko” – Prishtinë, me rastin e festës së Shkollës “Don Bosko”, organizon Koncert me këngë dhe surpriza të këndshme për nxënësit, ish-nxën�...
no comments

NJOFTIM

Ju njoftojmë se me datën 07 Janar 2016 (e Enjte) nuk do të mbahet mësim për nderë të festës së Krishtlindjes Ortodokse, kurse të Premten me 08 Janar 2016 mbahet mësimi me orar të rregullt....
no comments

FILLIMI I GJYSËMVJETORIT TË DYTË

Minisitria e Arsimit e Teknologjisë dhe e Shkencës në datë 20 dhjetor 2015 ka dhënë njoftimin zyrtar për fillimin e gjysmëvjetorit të dytë. Ministria njofton si më poshtë: “Dita e hënë (4 ja...
no comments

URIME FESTAT

QENDRA SOCIAL-EDUKATIVE “DON BOSKO” – PRISHTINË JU URON KRISHTLINDJEN DHE VITIN E RI 2016...
no comments

SHËTITJA NË BREZOVICË

Sot u realizua shëtitja njëditore e nxënësve të Gjimnazit dhe Liceut Elektroteknik “Don Bosko” – Prishtinë në Brezovicë....