no comments

SHËTITJE ME NXËNËS TË SHFMU

Shëtitje me nxënësit e klasave te VI, VII dhe VII të shkollës “Don Bosko”, në Batllavë. Të shtunën më datë 29 Tetor 2016, u organizua një shëtitje me nxënësit e Shkollës së Mesme të Ulët ...
no comments

TAKIMI ME PRINDËR

Takimi me prindërit e klasave I-VIII e X-XII Me datë 25-27.10.2016, u mbajtën takimet me prindër të të gjitha klasave të SHFMU, dhe SHML Më poshtë mund ta lexoni fjalimit e drejtorit të QSE “Don...
no comments

SEMINARI DYDITOR I MËSIMDHËNËSVE

Seminari i mësimdhënësve të shkollave SDB dhe FMA në Shqipëri dhe Kosovë Për të dytin vit radhazi, më 21 dhe 22 tetor, u mbajt Seminari për mësimdhënësit e shkollave saleziane në Shqipëri dhe Ko...
no comments

TURNIRI NË FUTBOLL TË VOGËL

Gjatë këtyre tri javëve në shkollën tonë, u mbajt turniri në futboll të vogël mes nxënësve të klasave te X, XI, XII. Mbarëvajtja e këtij turniri ishte në nivel maksimal qoftë për nga ana e loj�...
no comments

TRAJNIM DYDITOR I STAFIT

Trajnim dyditor i stafit të QSE “Don Dosko”, Prishtinë Të premten dhe të shtunën, qendrat e “Don Bosko-s” në Prishtinë, Gjilan, Tiranë dhe Shkodër do të mbajnë një trajnim dyditor me temën:...