Me datë 16 Dhjetor 2016 me nxënësit e shkollës sonë do të kemi një shëtitje një ditore në Brezovice.

Shëtitja ka karakter kulturor dhe rekreativ ku nxënësit tanë do të kenë mundësi të kënaqen në bukuritë natyrore të maleve të Sharrit.

Nisja do të bëhet në ora 08:00 të mëngjesit dhe kthimi pritet të jetë rreth orës 18.


Category: Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Ngjarjet e Rëndësishme

Publikuar më: 07/12/2016