no comments

TË DASHUR FËMIJË, GËZUAR 1 QERSHORIN!

E fillojmë këtë muaj me shpresën se të gjithë fëmijët anë e mbanë botës janë mirë pas gjendjës së shkaktuar nga pandemia e fundit. Por gjithashtu, këtë muaj e fillojmë me urimet me të mira p�...
no comments

VIZITË E KËSHILLTARIT TË REKTORIT MADHOR DHE EPRORIT RAJONAL DON JUAN CARLOS

Gjatë këtyre ditëve Qendra jonë ishte e nderuar që për vizitë pati Këshilltarin e Rektorit madhor dhe Eprorin Rajonal don Juan Carlos. Qëllimi i vizitës së tij, ishte njohja me aktivitetet e Qendrës...
no comments

BIBLIOTEKA KOMBËTARE DHE UNIVERSITARE E KOSOVËS DHURON 300 TITUJ LIBRA PËR SHKOLLËN TONË

Më, 20 maj 2021, Biblioteka Kombëtare dhe Universitare e Kosovës, dhuroi një donacion prej 300 tituj libra për Bibliotekën e Shkollës tonë. Donacionin  e pranoi drejtori i QSE “Don Bosko” në Prish...
no comments

KONKURS I JASHTZAKONSHËM PËR MËSIMDHËNËS

Prishtinë. më 21.5.2021 K O N K U R S  I JASHTËZAKONSHËM Për vend të lirë të punës   1. Një (1) mësimdhënës/e për lëndën e Gjuhës dhe Letërsisë Angleze, në SHMU,  me normë të plotë �...
no comments

NJOFTIM PËR APLIKIM PËR REGJISTRIM TË FËMIJËVE/NXËNËSVE PËR KLASAT E PARA 2022/2023

Njoftim: Njoftojmë se Aplikimet për regjistrim të fëmijëve/nxënësve për Klasat e Para (SHF), viti shkollor 2022-2023, do të bëhen me: 18 maj – fëmijët e atyre prindërve që aktualisht kanë një ...