no comments

SEMINAR DY DITOR PËR PROFESORËT

Me datë 06-07 Nëntor 2015 do të mbahet seminari për profesorët e shkollave saleziane në Shqipëri dhe Kosovë. Seminari ka për synim të arrijë këto objektiva: – Të bashkëndajë me profesorë...
no comments

URIME SHQIPËRI

Me rastin e fitores  së Shqipërisë ndaj Armenisë me datë 11.10.2015 dhe kualifikimit të Kombëtares së Shqipërisë në Kampionatin Evropian të Futbollit që do të mbahet në Francë në vitin 2016, s...
no comments

VIZITA E KOMANDANTIT TË KFOR-it

Sot me datë 07.10.2015 Qendrën “Don Bosko” në Prishtinë e vizitoi Komandanti i KFOR-it Major General Guglielmo Luigi MIGLIETTA. Me këtë rast  Komandanti u takua me nxënësit dhe stafin e Q....
no comments

ARTI FIGURATIV

Në kuadër të aktiviteteve shkollore që zhvillohen në Gjimnazin &  Liceun Elektroteknik “Don Bosko”, edhe Arti Figurativ zë një vend të veqantë, ku këtë herë do të ndajmë me ju dis...
no comments

KONKURS

Qendra për Formim Profesional “Don Bosko” – Prishtinë shpall konkurs për pranimin e agjentëve të shitjes. Detyrat dhe përgjegjësitë e pozitës në fjalë: -Planifikon dhe realizon vizita të r...