no comments

BIBLIOTEKA KOMBËTARE DHE UNIVERSITARE E KOSOVËS DHURON 300 TITUJ LIBRA PËR SHKOLLËN TONË

Më, 20 maj 2021, Biblioteka Kombëtare dhe Universitare e Kosovës, dhuroi një donacion prej 300 tituj libra për Bibliotekën e Shkollës tonë. Donacionin  e pranoi drejtori i QSE “Don Bosko” në Prish...
no comments

KONKURS I JASHTZAKONSHËM PËR MËSIMDHËNËS

Prishtinë. më 21.5.2021 K O N K U R S  I JASHTËZAKONSHËM Për vend të lirë të punës   1. Një (1) mësimdhënës/e për lëndën e Gjuhës dhe Letërsisë Angleze, në SHMU,  me normë të plotë �...
no comments

NJOFTIM PËR APLIKIM PËR REGJISTRIM TË FËMIJËVE/NXËNËSVE PËR KLASAT E PARA 2022/2023

Njoftim: Njoftojmë se Aplikimet për regjistrim të fëmijëve/nxënësve për Klasat e Para (SHF), viti shkollor 2022-2023, do të bëhen me: 18 maj – fëmijët e atyre prindërve që aktualisht kanë një ...
no comments

NJOFTIM PËR PRINDËRIT QË KANË FËMIJËT E TYRE NË LISTAT E PRITJES PËR SHKOLLËN “DON BOSKO”.

Pas një shqyrtimi të gjatë dhe vështirësisë së madhe për të mbajtur Listat e pritjes në një kohë të pacaktuar, Bordi Drejtues si QSE “Don Bosko”, në mbledhjen e mbajtur më 06. 04. 2021 ka ven...
no comments

GËZUAR PASHKËN!

Të dashur, Në emër të drejtorit të QSE “Don Bosko” – Prishtinë, Don Dominik Skender Qerimi dhe Bashkësisë Saleziane, stafit, nxënësve, prindërve dhe të gjithë miqëve të QSE «Do...