no comments

FJALA E DREJTORIT

FJALIMI I DREJTORIT TË Q.S.E. “DON BOSKO” – PRISHTINË NË FESTËN E DON BOSKOS MË 31.01.2015...
no comments

FESTA

ME 31 JANAR 2015 U FESTUA DITA E SHKOLLËS “DON BOSKO”, FESTË E CILA FESTOHET NË TË GJITHA QENDRAT “DON BOSKO” NË TË GJITHË BOTËN....
no comments

PROGRAMI ARTISTIK

PËR KËTË FESTË TË SIVJETME, U BËNË PËRGATITJE TË PALODHSHME NGA ANA E STAFIT TË Q.S.E. “DON BOSKO” DHE NXËNËSVE TË SHKOLLËS “DON BOSKO” – PRISHTINË....