LICEU ELEKTROTEKNIK DHE GJIMNAZI I PËRGJITHSHËM “DON BOSKO” – PRISHTINË, KA FILLUAR REGJISTRIMIN E NXËNËSVE PËR VITIN AKADEMIK 2015-2016 NË DREJTIMET:

– INFORMATIKË
– TELEKOMUNIKACION
– GJIMNAZ I PËRGJITHSHËM.

JU MIRËPRESIM!


Category: Ngjarjet e Rëndësishme

Publikuar më: 23/03/2015