Me datë 17.04.2015 u bë vendosja e gurthemelit të parë në Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët “Don Bosko” – Prishtinë


Category: Galeria , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 23/04/2015