Nga data 6 Prill 2015 deri me 12.04.2015, maturantët e Liceut Elektroteknik “Don Bosko” – Prishtinë ishin në vizitë kulturore në Itali.
Atje vizituan shumë qytete të rëndësishme historike dhe kulturore nga ku edhe përshtypjet e marra nga kjo vizitë janë shumë të mira.

Liceu Elektroteknik dhe Gjimnazi i Përgjithshëm “Don Bosko” – Prishtinë organizon për çdo vit vizita kulturore në itali për nxënësit e klasave të XII-ta.


Category: Lajmet , Liceu Elektroteknik , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 04/05/2015