Navigation
no comments

INFORMATA PËR TESTIN E MATURËS SHTETËRORE

Të dashur maturantë, ju njoftojmë se Testi i Maturës Shtetërore për nxënësit e Shkollës tonë do të mbahet në shkollën  “Xhemal Mustafa” në Prishtinë. Kandidatëve u lejohet të: 1. T...
no comments

PËRSHËNDETJA ME SEMIMATURANTËT

Më datë 21 qershor 2021, u bë përshëndetja me Semimaturantët e Shkollës tonë. Për ta u organizua përshëndetje e përzemërt nga Stafi dhe Nxënësit, përshëndetje kjo e cila do të ngelet në mendj...
no comments

CEREMONIA E DIPLOMIMIT TË MATURANTËVE

Të premten, më datë 18 qershor 2021, në një ceremoni madhështore të përgatitur nga stafi i QSE “Don Bosko” Ceremonia e Diplomimit të maturantëve tanë të gjeneratës 2018/2021. Festa filloi me in...
no comments

INFORMATA PËR MATURANTËT RRETH PROVIMIN E MATURËS SHTETËRORE 2021

PROCEDURAT E PROVIMIT Të dashur maturantë më poshtë i gjeni datat e organizimit të testit të Maturës Shtetërore 2021: Informatat me rëndësi: 1. Testi do të mbahet vetëm një ditë    2. Paraqitja...
no comments

PËRSHËNDETJA ME MATURANTËT

Sot ishte dita e fundit e mësimit për maturantët. Ditë kjo që gërshetonte në vete buzëqeshje dhe lot. Ishin ato lot gëzimi dhe njëkohësisht nostalgjie të cilat shprehnin një emocion të veçantë s...