no comments

DITA E SHKENCËS

Me datë 30 Prill u mbajt Dita e Shkencës në Qendrën “Don Bosko” – Prishtinë Tashmë ky organizim është bërë tradicional në “Don Bosko”, ku çdo vit ofrojmë mundësi të ...
no comments

GURTHEMELI I SHKOLLËS FILLORE

Me datë 17.04.2015 u bë vendosja e gurthemelit të parë në Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët “Don Bosko” – Prishtinë...
no comments

KA FILLUAR REGJISTRIMI

LICEU ELEKTROTEKNIK DHE GJIMNAZI I PËRGJITHSHËM “DON BOSKO” – PRISHTINË, KA FILLUAR REGJISTRIMIN E NXËNËSVE PËR VITIN AKADEMIK 2015-2016 NË DREJTIMET: – INFORMATIKË – TELEKOMUNIKACION – GJIM...
no comments

VROJTIMI I EKLIPSIT

Me datën 20.03.2015, me rastin e gjysëm-eklipsit diellor, në Qendrën “Don Bosko” Prishtinë u organizua vrojtim i përbashkët nga stafi dhe nxënësit e Shkollës “Don Bosko”....
no comments

FJALA E DREJTORIT

FJALIMI I DREJTORIT TË Q.S.E. “DON BOSKO” – PRISHTINË NË FESTËN E DON BOSKOS MË 31.01.2015...